Snel, Lekker & Eenvoudig

Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Lekker, Snel & Eenvoudig

Catering op topniveau | Feesten & Evenementen | Particuliere Catering | Snel, Lekker & Eenvoudig | Eigen Locaties

Broodjes

Wij verzorgen en bezorgen broodjes; van eenvoudig tot luxe, maar altijd lekker! Heeft u bijvoorbeeld geen vierkante meters of budget om een personeelsrestaurant of –kantine te bieden in uw bedrijf? Denk dan eens aan GasteRhoon Catering; daarmee kunt u uw personeel elke ochtend de mogelijkheid bieden om een lunch te bestellen (broodjes, melk, fruit, jus d’orange enz.), die wij dan op een vaste tijd bezorgen. Of u heeft een vergadering rond lunchtijd; wij bezorgen dan op de juiste tijd de door u gewenste hoeveelheid broodjes en als u dat wilt, ook nog servies erbij.

Dagschotels

In onze keukens wordt dagelijks een overheerlijke dagschotel gemaakt. Een goedgevuld bord met eerlijk en lekker eten. ’s Middags bestellen, is ’s avonds bezorgd op het werk.

Buffetten

Een feestje, receptie, verjaardag, (netwerk)borrel, vergadering of andere gelegenheid? Wij verzorgen graag een heerlijk buffet voor uw gasten. Denk bijvoorbeeld aan een mediterraan tapasbuffet, een sushibuffet, een zeevruchtenbuffet, een Hollands buffet en ga zo maar door. Warm, koud, eenvoudig, culinair hoogstaand? Alles kan!

Lunch & Diner

Voor lunch en diner kunt u het zo gek niet verzinnen of wij hebben het gedaan… Van kok aan huis op een verjaardag, een exclusief diner voor tien personen en een vlotte lunch voor honderd man tot een galadiner voor 800 gasten. Wij hebben alles in huis om u al het werk uit handen te nemen.

De medewerkers van onze afdeling Sales en Reserveringen bespreken graag uw wensen met u. Bel tijdens kantooruren naar (010) 506 16 00 of e-mail naar info@gasterhoon.nl. Wij zijn u heel graag van dienst!