• Login

Werken bij

Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Werken bij

Werken bij de GasteRhoon-groep betekent werken bij prachtige, unieke locaties waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onder de GasteRhoon-groep vallen de horecalocaties Het Kasteel van Rhoon, Het Wapen van Rhoon, Bellevue Groothoofd hotel culinair, De Poort van Dordt en Art & Dining.

Werken op de mooiste locaties
Stuk voor stuk mooie horecabedrijven met een informele werksfeer en ruimte om te groeien. Het Kasteel van Rhoon en Het Wapen van Rhoon liggen in het dorpse Rhoon op steenworp afstand van de metro. Bellevue Groothoofd hotel culinair, De Poort van Dordt en Art & Dining zijn drie locaties op de mooiste plekken van Dordrecht; aan het drierivierenpunt en in het Dordrechts museum.

Onze horecalocaties hebben een prominente uitstraling en trekken gasten aan die culinair verwend willen worden in een gastvrije ambiance. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat het de gast aan niets ontbreekt. Werken bij GasteRhoon betekent hard werken en altijd klaar staan voor de gast. Daarnaast moet je de ‘eagerness’ hebben om alles te willen weten van de producten die wij onze gasten aanbieden. Bij ons krijg je de kans om die productkennis verder te ontwikkelen, sterker nog wij verwachten dat je het maximale uit jezelf haalt. Natuurlijk begeleiden wij jou daarbij. Door inhouse-opleidingsmomenten in te plannen waarin je meer te weten komt over de wijnen, kazen, gerechten, wijn-spijscombinaties en ga zo maar door. En als jij dat dan uiteindelijk zelf onder de knie hebt, dan kun je het na een tijdje een nieuwe collega leren. Zo zorgen wij voor een professionele aanpak en houden wij plezier in ons vak!

Wil jij bij ons komen werken?
KLIK HIER voor onze actuele vacatures. Open sollicitaties kun je per e-mail sturen naar Marlies van den Heuvel, HR Manager: personeelszaken@gasterhoon.nl.

Wij zijn erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen (zowel BBL als BOL)
– Horeca-assistent, niveau 1
– Gastheer / gastvrouw, niveau 2
– Kok, niveau 2
– Zelfstandig werkend gastheer / gastvrouw, niveau 3
– Zelfstandig werkend kok, niveau 3
– Leidinggevende bediening, niveau 4
– Leidinggevende keuken, niveau 4
– Gespecialiseerd kok, niveau 4
– Gastronoom / sommelier, niveau 4
– Manager Party-, Event- en Businesscatering, niveau 4
– Ondernemend horecavakman, niveau 4
– Horecaondernemer / manager, niveau 4

Wil jij als leerling bij ons aan de slag?
Stuur dan een e-mail naar Marlies van den Heuvel, HR Manager: personeelszaken@gasterhoon.nl
Geef daarbij het volgende aan:
– Welke opleiding volg je nu;
– Is het een BBL of Bol traject;
– In welk leerjaar zit je nu;
– Stageperiode;
– Voorkeur leerbedrijf binnen onze GasteRhoon holding;
– Voeg je CV en korte motivatie toe.

KLIK HIER voor onze actuele vacatures